23948sdkhjf

Här öppnar nästa Harrys – med nöjesinriktning

Harrys fortsätter sin expansion. För första gången öppnar en Harrys i Uppsala. Det sker i vår på stadens restaurangtätaste gatan, Dragarbrunnsgatan. I nattklubbens Etages tidigare lokaler kommer nu krögarna Hakim Dilmar och Walid Metto att driva franschisekedjans svenska brasserikoncept.

– Jag känner väldigt starkt för den här lokalen och har drivit krog och nattklubb i huset i 16 år. Jag vet att den lämpar sig väldigt bra för nöje, så det blir ett Harrys med tydlig nöjesinriktning. Onsdag till lördag är det på festvåningen det händer. Där kommer vi att ha allt från karaoke till 1980- och 1990-talsmusik med band och DJ:s, säger Hakim Dilmar.

Krögarpartnern Walid Metto är den som bidrar med matkunskaperna.

– Uppsala har saknat ett Harrys så det känns jättebra att vi får etableras här nu. Vi har fått ett stort förtroende för Hakim och Walid under våra samtal inför etableringen. De har en tydlig idé över vad Harrys kan tillföra till Uppsalas befintliga utbud, säger Fredrik Borén, Etableringsansvarig på Harrys Pubar AB.

Den första Harrys-restaurangen öppnade i Falkenberg 1993. I dag finns kedjan på drygt 30 platser runtom i landet och letar fler franchisetagare i hela landet. Klart är också att Eksjö får en ny Harrys i vår i ett återuppbyggt träkvarter.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078