23948sdkhjf

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Harrys letar franchisetagare över hela landet och har nu hittat en i Småland. Johan Åsbrink öppnar en Harrys i Eksjö så snart de nya lokalerna i det återuppbyggda träkvarteret är klara.

Läs också: Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Nyligen gick restaurangkedjan ut och annonserade att de söker franchistetagare i 20 städer. Eksjö var dock inte en av dessa orter. Men entreprenören Johan Åsbrink var snabb ändå med att meddela sitt intresse för Harrys brasserikoncept.

– Jag är ny i krogvärlden och då är det skönt med stöd av Harrys som är rutinerade i branschen. De har ett koncept som passar mig perfekt, med en bra mix av frihet och styrning. En sådan här krog behövs och efterfrågas här, det märks på responsen från start, säger Johan Åsbrink.

Kvarteret Ciselören brann tragiskt ner 2015. Hösten 2016 utlystes därför en arkitekttävling för att ersätta Forsellska gården som totalförstördes i branden. Den nya restaurangen kommer att etableras i en bottenvåning i det nybyggda kvarteret.

Utöver bar och servering kommer Harrys i Eksjö att ha en aktivitetsdel med shuffleboard och andra spel, samt temafestkvällar, quiz och företagsevenemang med mera. Öppettider ska vara generösa alla kvällar i veckan.

Mer om: Harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.157