23948sdkhjf

Här öppnar nästa Harrys – med nöjesinriktning

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Harrys fortsätter sin expansion. För första gången öppnar en Harrys i Uppsala. Det sker i vår på stadens restaurangtätaste gatan, Dragarbrunnsgatan. I nattklubbens Etages tidigare lokaler kommer nu krögarna Hakim Dilmar och Walid Metto att driva franschisekedjans svenska brasserikoncept.

Läs också: Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

– Jag känner väldigt starkt för den här lokalen och har drivit krog och nattklubb i huset i 16 år. Jag vet att den lämpar sig väldigt bra för nöje, så det blir ett Harrys med tydlig nöjesinriktning. Onsdag till lördag är det på festvåningen det händer. Där kommer vi att ha allt från karaoke till 1980- och 1990-talsmusik med band och DJ:s, säger Hakim Dilmar.

Krögarpartnern Walid Metto är den som bidrar med matkunskaperna.

– Uppsala har saknat ett Harrys så det känns jättebra att vi får etableras här nu. Vi har fått ett stort förtroende för Hakim och Walid under våra samtal inför etableringen. De har en tydlig idé över vad Harrys kan tillföra till Uppsalas befintliga utbud, säger Fredrik Borén, Etableringsansvarig på Harrys Pubar AB.

Den första Harrys-restaurangen öppnade i Falkenberg 1993. I dag finns kedjan på drygt 30 platser runtom i landet och letar fler franchisetagare i hela landet. Klart är också att Eksjö får en ny Harrys i vår i ett återuppbyggt träkvarter.

Mer om: Harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Pionjärprojekt med biobaserade plastflaskor

Målet är att ha de första biobaserade flaskorna i butikerna 2023. 

Entreprenör köper huvuddelen av Vapiano

Max nyinvger i Ystad

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Nyhetsbrev

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Arkiv

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.5