23948sdkhjf

Harrys ska öka lönsamheten med förstärkt ledning

Efter rekonstruktionen förra året satsar nu Harrys framåt. Som en del i ambitionen att öka lönsamheten har restaurangkedjan rekryterat Annika Lönn som ny inköps- och sortimentsansvarig.

– Med Annika får vi en väldigt komplett medarbetare och ett starkt tillskott till Harrys-familjen. Vårt långsiktiga mål är att alla restauranger ska gynnas av gemensamma avtal och centrala inköp och i den utvecklingen blir hon navet, säger vd Helena Ahldén i en kommentar.

Annika Lönn kommer närmast från Stena Line. Hos Harrys ska hon förutom att fokusera på lönsamheten jobba med att tydliggöra konceptet och trygga relationerna med franchisetagare och leverantörer. Som inköpsansvarig blir Annika Lönn en naturlig brygga mellan huvudkontoret och restaurangköken.

– Jag känner ett starkt driv inom Harrys, det är en liten och slimmad organisation där få uträttar mycket. Utöver att utveckla menyer och förhandla fram bra priser åt våra franchisetagare ser jag mig som ett bollplank som kan stötta vid inköpsfrågor men också bidra till att förverkliga lokala idéer med bibehållen ekonomi, säger hon.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109