23948sdkhjf

Kupolen nästa för Max

Max expansionsresa vänder i dagarna norrut. Först ut av årets etableringar är en ny restaurang i köpcentrumet Kupolen i Borlänge.

Under 2020 öppnade snabbmatskedjan sju nya restauranger och planen är att behålla samma expansionstakt i år. Max-veteranen Maria Lindstedt, med 17 år i företaget, ska driva enheten i Kupolen. 

– Bland det bästa med att jobba på Max är att få vara med och jobba med alla duktiga ungdomar. Jag drivs mycket av att utveckla mina medarbetare och få dem att våga testa och prova nya saker genom att ge dem ansvar. Sen är det självklart roligt att kunna ge bidra till Borlänges utveckling genom de arbetstillfällen vi skapar, säger Maria Lindstedt.

Borlänge fick sin första Max-restaurang för 20 år sedan. Den nya enheten kommer att få slåss med flera andra snabbmatskedjor som också finns representerade i Kupolen. Restaurangen är av ”in-store”-modell och den första av sitt slag i Dalarna.

Det är sedan tidigare klart med ytterligare tre nya restauranger under 2021, två av dem i Skåne. Max Burgers har tecknat avtal med Skåneportens Fastigheter om det som blir kedjans andra restaurang i Helsingborg och har även sökt bygglov för en ny restaurang i Trelleborg. Dessutom har Max köpt lokalen som Burger King har övergivit i Vetlanda med planerad öppning innan sommaren.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078