23948sdkhjf

Absolut Vodka bryter ny mark i färdigblandad tappning

Två smaker i hard seltzer-segmentet lanseras på aluminiumburk.

Den 1 mars lanserar Absolut Absolut Soda Lime & Cucumber en nyhet i hard seltzer-segmentet. Det är en RTD soda utan socker med Absolut vodka och naturliga smaker. Produkten kommer att finnas i Systembolagets fasta sortiment.

"Hard seltzer”-begreppet kommer från den amerikanska marknaden, där alkoholhaltigt kolsyrat vatten med lågt sockerinnehåll och naturliga smaker, har fått ett rejält uppsving de senaste åren. Flera drycker i segmentet har även lanserats på den svenska marknaden. Absolut hakar nu på trenden för att möta det ökande intresset.

– Det här är ett nytt segment för oss vilket känns spännande. Vi har märkt en ökad efterfrågan efter denna typ av produkt hos våra svenska konsumenter. Absolut Soda Lime & Cucumber är ett alternativ till den som önskar en alkoholhaltig dryck med lägre alkoholinnehåll, utan onödigt socker eller tillsatser, säger Sophie Linnusaar, brand manager Absolut.

En burk Absolut Soda Lime & Cucumber (250 ml) har en alkoholhalt på 5 procent alc, innehåller inget socker och endast 69 kalorier per burk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078