23948sdkhjf

Eatery fortsätter växa med mat och möten

Ny restaurang i Värtahamnen och namnförvirring i Lund.

Restaurang- och konferenskedjan Eatery fortsätter växa i Stockholmsområdet. Nu har konceptet också gjort entré i Värtahamnen där en ny stadsdel nu växer fram.

I Eaterys koncept ingår frukost, lunch, konferens, catering och after work. I Värtahamnen sker öppningen i samarbete med fastighetsägaren Kungsleden.

Vi vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Vi jobbar med vår slogan ”Your neighbourhood hero”. Med detta menar vi att vi finns för dem som arbetar och bor i närområdet för att leverera det utbud och de tjänster som efterfrågas när det gäller mat och möten, säger Anna Bengtsson, affärsområdeschef för Eatery.

Snabbväxande Eatery, som nu består av tio enheter, har sedan tidigare klart även med en etablering i Barkarbystaden i början av 2022. I september anlände kedjan till Ideon Science Park i Lund, med den första restaurangen utanför Stockholmsområdet.

I Lund har etableringen skapat viss förvirring eftersom det nu finns två restauranger med snarlika namn i Brunnshög, Brick Eatery och Eatery, vilket bland annat lett till att leverantörer åkt fel, skriver Sydsvenskan

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078