23948sdkhjf

Taco Bar ett steg närmare 50 restauranger

Franchisekedjans nya restaurang i Nynäshamn flyttar in på stadens nya matgata..

Franchisekedjan Taco Bar anländer till ännu en stad. Den nya texmex-restaurangen i Nynäshamns centrum blir kedjans 48:e.

Taco Bar är ett svenskt franchisekoncept. Den första restaurangen öppnade i mars 1983 i Kungshallen vid Hötorget i Stockholm. Nu finns kedjan representerad via lokala franchisetagare från Luleå i norr till Malmö i söder.

I Nynäshamn är det entreprenören Frank Worthington och hans fru Helena, som kommer att äga och driva restaurangen. Worthingon var också den som öppnade stadens Subway. 

– Jag hoppas att Taco Bar kommer att uppskattas av nynäshamnarna. Vi kommer servera kvalitativ och god mat för alla, om du så är på jobblunch, dejt eller familjemiddag. Vi erbjuder hämtmat och inom kort även hemkörning för de som vill äta hemma, något jag ser som en självklarhet i dag, säger Frank Worthington, i ett pressmeddelande.

Restaurangen ska inrymmas i en före detta butikslokal. Förhoppningen är ombyggnaden ska hinna bli klar så att restaurangen kan öppna före årsskiftet.

Med läget på Fredsgatan blir den nya Taco Bar-restaurangen också del av det stråk som är tänkt att bli Nynäshamns nya matgata. Ett större utbud är viktigt för ett levande centrum betonar, fastighetsförvaltaren Camilla Irenmark i samma pressmeddelande.

Med en restaurang som håller lite längre öppettider får vi mer liv och rörelse i centrum. Det blir  ljust och trevligt fler timmar på dygnet vilket också skapar en trygghet, säger hon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141