23948sdkhjf

Småländsk restaurangkedja växer på handelsplatser

Baked & Grilled etablerar sin femte bufférestaurang på Skurups handelsplats.

Baked & Grilled är en ung småländsk franchisekedja som etablerar sig på handelsplatser. I september öppnade den fjärde restaurangen på köpcentrumet Asecs i Jönköping. Näst på tur står Skurups handelsplats, där öppning är planerad våren 2022.

Den första restaurangen öppnade på Grand Samarkand i Växjö. Därefter har även C4 i Kristianstad och Giraffen i Kalmar fått Baked & Grilled-restauranger.

Kedjans matkoncept består av rätter från det italienska köket, inklusive pasta och pizza, i kombination med svensk husmanskost. Restaurangerna erbjuder lunchbuffé och på helgerna pizzabuffé samt en speciell helgbuffé.

I Skurup ska restaurangen även ha ett mindre kaféutbud. 

Baked & Grilled kommer att dela fastighet med Willys på Skurups handelsplats. Matbutiken öppnar den 28 oktober och restaurangen hoppas kunna öppna intill under våren 2022.

Enligt Skånska Dagbladet har bygget påbörjats av restaurangen som till ytan blir på 350 kvadratmeter. Även en drive in-slinga med lucka för avhämtning planeras.

Vårt erbjudande, med bra italienskt och svensk husmanskost tror vi kommer att komplettera utbudet i Skurup på ett bra sätt. Vårt mål är även att locka så många trafikanter som möjligt, säger Mohamed Haidar, franchisetagare till Baked & grilled i Skurup, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078