23948sdkhjf

Här hamnar Papa Kanafa-kedjans första svenska kafé

Papa Kanafa har valt Helsingborg för etableringen av sitt första kafé i Sverige. Kaffekedjan från Kuwait flyttar i vår in i Söder-gallerian.

Varumärket Papa Kanafa föddes 2014 när ett gäng ungdomar i Kuwait bestämde sig för att förverkliga sina drömmar. Varumärket förknippas nu med en modern version av kanafa, en traditionell dessert från Mellanöstern som är ett sött bakverk med skikt av ost och hackade pistagenötter.

Det finns ett 100-tal Papa Kanafa-kaféer runt om i världen. I Sverige blir helsingborgarna först att få smaka på de arabiska bakverken.

Enligt ett pressmeddelande från fastighetsvärden Jefast, som driver gallerian på Söder, utlovar Papa Kanafas grundare olika sorter av traditionell kanafa med goda såser på ett revolutionerande sätt.

Vi drivs av att kunna erbjuda våra besökare till Söder ett brett och varierat utbud. För oss är det oerhört viktigt att våra hyresgäster kompletterar varandra och tillsammans skapar en attraktiv plats att besöka, kommenterar Cassandra Jertshagen, vd på Jefast.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078