23948sdkhjf

Bastard satsar skånskt – fler etableringar väntar efter Nova i Lund

Den norrländska kedjan har redan sex planerade öppningar i vår runt om i Sverige.

Den norrländska kedjan Bastard Burgers växer i Skåne. I slutet av april öppnar den första restaurangen i Lund, i köpcentrumet Nova. Och mer är att vänta i Skåne.

– Vi har tittat på Lund under en längre tid och Nova blir en perfekt första enhet för oss. Här finns rätt målgrupp och Nova står inför flertalet spännande förändringar som vi vill vara en del av, säger Björn Havden, expansionschef på Bastard Burgers, i en kommentar.

Den nya restaurangen på cirka 170 kvadratmeter ska rymma drygt 50 sittplatser och får även en uteservering.

Björn Havden ser också potential för ytterligare en enhet, inne i centrala Lund. Även i  Malmö och Helsingborg, där kedjan redan finns representerad, räknar Havden med fler restauranger.

Vi tittar på en enhet i Malmö som vi gärna öppnar under 2022. I Helsingborg har vi en enhet och tittar på en till två enheter till. Vi har intresse av ytterligare städer i Skåne, säger Björn Havden till Sydsvenska Dagbladet

Bastard Burgers har totalt över 50 restauranger runt om i landet. Sedan tidigare är det klart att den expansiva kedjan i vår även ska öppna i Trollhättan (25 mars), Västermalmsgallerian, Stockholm (8 april 2022) samt i Värmdö, Kristianstad och på Folkungagatan i Stockholm (samtliga den 29 april).

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078