23948sdkhjf

”Peace Burger” till förmån för flyktingar från Ukraina

Brödernas skänker samtliga intäkter från välgörenhetsburgaren som under hela april säljs i kedjans 76 restauranger.

Brödernas ”Peace Burger” kostar 135 kronor. Varje krona doneras oavkortat till FN:s flyktingorgan UNHCR.

– Vi är förfärade över angreppet på Ukraina och det är med sorg vi bevittnar den tragedi som i detta nu drabbar ett av Europas största länder och dess befolkning. Vi på Brödernas vill såklart kunna bidra på det sätt vi kan och stötta de goda krafterna i världen, säger Jonas Wiklander, marknadschef på Brödernas.

“Peace Burger” lanserades den 1 april och kommer att kunna beställas på alla Brödernas-restauranger hela månaden ut. För att välgörenhetsburgaren ska passa alla gäster, så går den att beställa som vegetarisk, vegansk eller med kött. 

Brödernas initiativ stöttas av en rad leverantörer och samarbetspartners: Coca-Cola, Svensk Cater, Anis Don Demina, Noll7Noll, Väddö Gårdsmejeri, Nigab, Zynca, Foodora, Caspeco, Smakamera, Ewerman, Orsholms Bryggshus, Kogi, Wk Fastighet AB, PAC, Kalgoum Group AB, Brödernas, Litorina, Mika Zibanejad, WK Bygg AB, Spendrups, Brödernas Hockey, Anders Erhling, Bröderna Wiklander Invest AB.

– Utan våra fantastiska leverantörer, vänner och samarbetspartners hade det inte gått. Nu hoppas vi att så många som möjligt väljer att äta burgare under hela april för en god sak, säger Alexander Hällzon, vice marknadschef på Brödernas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067