23948sdkhjf

Naked Juicebar snart på 25 platser

Nya juicebarer i Citycons gallerior i Kista och Liljeholmstorget kan bli ännu fler.

Naked Juicebar växer. Nyligen öppnade juice- och smoothie-kedjan i Kista Galleria och snart väntar även Liljeholmstorget i Stockholm.

– Det är så roligt att äntligen få öppna i Kista och Liljeholmen, två ställen där vi haft en ambition och vilja att etablera länge. Vi vill komma närmare våra befintliga kunder och nå ut till ännu fler, kommenterar Cornelia Bogdon, etableringsansvarig på Naked Juicebar.

Naked Juicebar föddes på en surfstrand i Australien när svenska smoothieälskaren Maria Wirén träffade likasinnade Steven Collyer och tog med konceptet hem till Sverige. Den första enheten öppnade i köpcentret Nova Lund 2007 och franchisekedjan finns nu representerad från Umeå i norr till Malmö i söder.

Med etableringen i Liljeholmstorget Galleria kommer kedjan uppe i 25 barer.

Samarbetet med Citycon, som äger galleriorna i Kista och Liljeholmen, kan dessutom komma att utvidgas, eftersom etableringarna ligger i linje med båda företagens strategi.

– Citycon är en strategiskt viktig partner för oss och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med fler framtida etableringar i Norden, säger Naked Juicebars vd Doug Chamberlain.

Naked Juicebar har en nischad produkt som samtidigt passar en bred målgrupp från barn till äldre, menar Sargon Yan, F&B-ansvarig på Citycon, med sex köpcentrum i Sverige.

–  Det är perfekt för oss, och de gör det väldigt bra. De kommer att addera kvalitet och fylla ett behov hos oss, säger Sargon Yan, som med sin bakgrund i restaurangbranschen har rätt kompetens för den nyinrättade rollen som F&B-ansvarig hos fastighetsjätten.

– Att bygga restauranger kräver stora investeringar och man måste göra rätt redan i projektstadiet. Mitt arbete slutar inte när vi har signerat ett avtal. Tvärtom, det är då vi börjar resan. Jag tror att fler fastighetsbolag kommer att börja jobba som vi och separera retail och F&B för att bättre kunna utveckla koncepten tillsammans med hyresgästerna, säger Sargon Yan.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.189