23948sdkhjf

The Streetfood Labs skalar upp med restaurang i Konserthuset

Carotte och The Streetfood Labs bildar gemensamt bolag för att skala upp verksamheten nationellt.

The Streetfood Labs öppnade sommaren 2022 i ett hål i väggen på Kungsholmen i Stockholm.  Den lyckade satsningen har gett blodad tand och konceptet skalas nu upp i samarbete med Carotte. Till att börja flyttar den Los Angeles-präglade snabbmaten in på Konserthuset i Stockholm. 

Carotte och The Streetfood Labs (TSFL) har bildat ett gemensamt bolag för att expandera konceptet med burritos, sliders, tacos och slushes hos FM-bolaget Carottes befintliga och nya kunder.   

– Jag är uppvuxen med mexikansk mat och har jobbat en hel del med asiatiska kök och även arbetat i USA. Nu blandar jag ihop dessa ingredienser och resultatet blev Los Angeles-inspirerad streetfood med en modern twist, säger Ragnar Åberg, kreativt ansvarig The Streetfood Labs.

Ragnar Åberg har vid sin sida delägaren Pegah Livani, som har bred erfarenhet av digital marknadsföring och är känd som inspiratör inom Stockholms restaurangscen bland annat som grundare av Instagramkontot Stockholmfoodguide.

– Vi känner Ragnar Åberg sedan länge och blev själva stammisar på Kungsholmen. Maten, drycken och servicen var imponerande bra så det var lätt att förstå att konceptet skulle bli populärt. Att nu få chansen att skala upp konceptet tillsammans med Ragnar och TSFL känns otroligt spännande, säger Oscar Durling, sedan i augusti förra året vd för FM-bolaget Carottes dotterbolag Carotte Food och Event.

Lanseringen på Konserthuset sker i februari. 

– Det här blir verkligen något helt nytt som ingen erbjuder i city. Vi kommer även att göra om inredningen i lokalen på Sveavägen för att skapa en plats där man verkligen vill hänga länge, berättar Oscar Durling.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08