23948sdkhjf

Nytt krogkoncept till eftertraktat läge nära Stureplan

Stockholm krogbolag filar på ett nytt krogkoncept som ska vara färdigt att presentera för Stureplanspubliken hösten 2024.

Stockholms krogbolag står bakom välkända etablissament som Vassa Eggen och Tennstopet samt betydligt yngre Jacqueline’s. Nästa satsning sker på upprustade Grev Tureplan, där Vasakronan ställer 36o kvadratmeter till krogbolagets förfogande i den klassiska byggnaden ett stenkast från Stureplan i Stockholm.

– Grev Tureplan är en exceptionellt fin fastighet i ett av Stockholms mest eftertraktade lägen. Det märks i de dialoger vi har med potentiella aktörer för de få ytor i gatuplan som återstår, säger Anna Nordin, chef Stockholm hos Vasakronan.

Stockholms krogbolag driver sedan hösten 2020 Brooklyn-inspirerade Jacqueline’s i Sergelhusen, även det hos Vasakronan. Nu filar gruppen på ett nytt koncept ihop med Vasakronan, under ett ännu inte avslöjat namn.

– Jag är säker på att det koncept som Stockholms krogbolag nu utvecklar kommer att addera ytterligare värde för alla de som rör sig i området, både dag- och kvällstid, på samma fina sätt som Jacqueline’s har gjort för Malmskillnadsgatan, säger Anna Nordin.

Öppningen är planerad till hösten 2024.

Det är sedan tidigare klart att The Bull and Bear Inn hyr 370 kvadratmeter i samma byggnad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125