23948sdkhjf

Nya etableringar för Mister York – snart 15 enheter

Ytterligare två etableringar klara för burgarkedjan som för andra gången tar över en Sibyllalokal.

Mister York fortsätter sin snabba expansion i södra Sverige. Efter öppningar i Trelleborg och Kalmar i mars är nu även ett premiärdatum satt i Helsingborg. Den 1 juni är det invigning i en trippelcontainer på Ängelholmsvägen. Burgarkedjan har dessutom gjort klart med ytterligare två etableringar.

I Falkenberg tar Mister York över den befintliga Sibyllarestaurangen vid Tånga handelsområde. Det är andra gången som kedjan tar över en lokal efter Sibylla. I Kalmar var det ett litet gatukök, i Trelleborg handlar det om en fullskalig snabbmatsrestaurang på 242 kvadratmeter med 80-talet sittplaster inom- och utomhus samt en egen drive thru.

– Etableringen är extra spännande för oss då vi nu äntligen får chansen att testa våra vingar i en större restauranglokal och med drive thru. Vi vill visa att fast food inte behöver vara sämre i kvalité bara för att det går snabbt. Våra smashburgare tillagas från grunden på bra råvaror av människor som delar samma passion som vi gör för grymma burgare och bra service, säger Gustav Haglund, vd på Mister York.

Den nya restaurangen i Falkenberg ska öppna i sommar och blir kedjans 14:e. 

Den 15:e etableringen är också klar. Kedjan ska öppna i Flygstaden, Halmstad. Även det i sommar om allt går enligt planerna. Precis som i Kalmar kommer Mister York då att ha två restauranger i samma stad. 

– Den största skillnaden är att vi nu också kommer att lansera Mister York Express i Halmstad, där kunder enkelt kan förbeställa online strax innan de anländer och sen plocka upp sin mat i en lucka, direkt från bilen. Lite som en drive-thru fast annorlunda, säger Gustav Haglund.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062