23948sdkhjf

Nionde Burger King blir Max när ny restaurang öppnar

Max vice koncernchef Christoffer Bergfors är stolt över att ha tagit över ytterligare en Burger King-lokal.

Max fortsätter sin expansion och den sker till stor del på Burger Kings bekostnad. När den norrländska snabbmatskedjan öppnar sin 149 svenska restaurang så innebär det också övertagandet av den nionde Burger King-lokalen.

På senare år har Max flyttat in i nio lokaler som tidigare tillhört den amerikanska konkurrenten. Det har tidigare skett i bland annat Strömstad, Vetlanda, Östersund samt i Hallunda och vid Sergels torg i Stockholm.

Den senaste restaurangen i raden har i dag, onsdag, slagit upp portarna vid infarten till Nykvarn, strategiskt intill E20.  

– Vi är väldigt stolta över att överta ytterligare en Burger King. Det är ett bra läge där vi har haft möjlighet att återanvända och renovera byggnaden i stället för att upprätta ett helt nytt hus. Vi har storsatsat för att få till den välkända Max-atmosfären med vårt inredningskoncept, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef.

Klas Bydin är nytillträdd restaurangchef på Max i Nykvarn efter att ha jobbat inom burgarkedjan i två år, både som driftledare och restaurangchef.

– Jag drivs av att erbjuda den bästa servicen, jobba hårt och bygga starka lag i en rolig atmosfär. Jag har fått möjlighet att växa inom organisationen och det ska bli kul att få fortsätta den resan tillsammans med mina nya kollegor, säger Klas Bydin.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078