23948sdkhjf

Stjärnkonditorn öppnar två nya krogar

Efter fyra år på Etoile lämnar nu Kasper Kleihs för att satsa på något nytt.

År 2021 kammade Kasper Kleihs hem guldmedaljen i Årets konditor och de senaste fyra åren har han arbetat på finkrogen Etolie i Stockholm. Men nu har han valt att lämna för att satsa på nya utmaningar.

– Jag har varit ansvarig för den söta delen på Etoile i snart fyra år och på systerkrogen Celeste sen öppningen i somras. Nu känner jag att det är dags att få lite nya erfarenheter och att blicka framåt, säger Kasper Kleihs till Restaurangvärlden.

Tillsammans med några nära vänner och tävlingskollegor kommer han att öppna upp två nya restauranger vid Karlaplan på Östermalm i Stockholm.

– Jag kommer vara ansvarig för den söta delen, vi kommer ha stort fokus på catering och event. Det är en dröm som går i uppfyllelse.

Finkrog som möter kvarterskrog, det ska enligt Kasper Kleihs vara känslan på det ena av deras nya tillskott som fått namnet Aristo.

– Vi öppnar också den italienska krogen Cucolo. Ordet cucolo betyder gök på italienska och är en liten flirt till vår lokal som Bengt Wedholm drev restaurang Östergök i på 50-talet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062