23948sdkhjf

Började som diskare – nu öppnar han sin egen Texas Longhorn

Nyzeeländare är franchisetagare för den svenska steakhouse-kedjans 32:a restaurang.

Jesse Alm Waters började sin svenska krogkarriär som diskare på Texas Longhorn. Nu har han öppnat en egen restaurang i Nacka. En dröm har blivit verklighet, konstaterar nyzeeländaren.

– Min resa från diskare till franchisetagare är ett levande bevis på att hårt arbete och engagemang verkligen lönar sig. Jag har alltid varit passionerad för Texas Longhorns filosofi om att servera högkvalitativ mat i en välkomnande och avslappnad atmosfär och jag är stolt över att nu kunna ge Nackaborna en smak av det bästa den amerikanska södern har att erbjuda.

Texas Longhorns nytillträdda vd Tommy Wright menar att Jesse Alm Waters resa inom kedjan är ett tecken på att det finns stora möjligheter att växa inom koncernen.

– Vi är mycket glada över att ha just Jesse vid rodret för denna nya restaurang. Hans passion för Texas Longhorn och hans engagemang för utmärkt service kommer säkerligen att göra denna nya plats till en favorit bland Nackaborna.

I början av 2022 annonserade Texas Longhorn, med då runt 30 restauranger, att antalet enheter skulle dubblas inom tre år, men expansionen har i lågkonjunkturen saktat av. Med den nya restaurangen på Värmdövägen, intill Forum-rondellen i Nacka, har kedjan nu 32 enheter.  

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047