Stjärnkonditorn öppnar bakficka hos Eatery Garden
När Eatery den 28 augusti återöppnar sin restaurang i centrala Sundbyberg blir det med nytt koncept och nytt namn. Nyrenoverade Eatery Garden kommer också att ha en bakficka som drivs av stjärnkonditorn Magnus Johansson.
– Vårt mål är att skapa en atmosfär som påminner om en lummig uteservering i Sydeuropa; oavsett årstid. En plats som alltid är härlig att besöka. Vi är stolta över att arbeta med råvaror i säsong och erbjuder ett brett utbud av gröna rätter som kompletterar vår trädgårdsinspirerade miljö, säger Eatery Sveriges vd Sara Phillips, som själv bor i Sundbyberg.
Moderbolaget i koncernen bytte i våras namn från Eatery Sverige Group till Teser Group. I koncernen ingår bolagen Eatery Sverige, Incontro, Memorio och sedan förra året även Magnus Johanssons Bageri & Konditori.
Den prisbelönta konditorn, som har ansvar för hela gruppens bageriverksamhet ihop med hustrun Linda Nordbäck-Johansson, öppnar en bakficka i hörnet av Eatery Garden i Sundbyberg. Under utvalda perioder kommer det även att ingå prisbelönad gelato och godsaker från Magnus Johanssons glass och konfektyr-filial i sortimentet.
– Jag är väldigt glad över att kunna erbjuda ett urval av mina produkter till alla Sundbybergsbor. Här får gästerna uppleva äkta hantverk och smaker som är skapade med passion och omsorg – som om jag hade bakat dem hemma hos dig som gäst, fast utan mjölkaoset!, säger stjärnkonditorn.
Eatery består nu av 18 enheter, varav tv drivs av franchisetagare, med stark tyngdpunkt i Stockholm.
Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.