23948sdkhjf

De blev årets Convenience-butik

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Det blev familjen Engström; mor samt döttrarna, Kristina, Angelica och Sophie, innehavare av Gulf i Härnösand som vann utmärkelsen Årets Convenience-butik på årets Convenience Retail Awards.

Läs också: Explosionen: Öppnar 104 butiker

Priset som delades ut på Axfood Närlivs Servicehandelsdagar i Göteborg av branschorganisationen Convenience Stores Sweden gick till butiken för deras satsningar på måltidslösningar, från en gammal bilverkstad på väg mot ett supermodernt restaurangkök. Butiken har även gjort sig kända för sina semlor, under fettisdagen sålde de hela 6 711 semlor och totalt 40 000 semlor på fyra månader.

– Vi älskar att jobba har alltid varandra att bolla idéer med. Dessutom har vi underbara kunder som hela tiden peppar oss att hitta på nya lösningar. Att vi de senaste åren fått uppmärksamhet i branschen för vår semmelförsäljning och våra utbyggnadsplaner, har också taggat oss, säger Kristina, Angelica och Sophie Engström i en kommentar.

Totalt 19 rörelser anmäldes varav blev tre blev nominerade, priset är att få följa med på den studieresa som Convenience Stores Sweden arrangerar nästa år.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.097