23948sdkhjf

Tidigare Picadeli-vd tar över Polfärskt

Från och med årsskiftet tar Ragnar Landin plats hos distributörskedjan Polfärskt bröd.
Polfärskt bröds nuvarande vd Hans Jacobson har valt att lämna företaget, detta efter mer än 35 år varav de senaste 20 som vd. Nu står efterträdaren för den Polarbröds-ägda bröddistributören klar: från och med årsskiftet tar Ragnar Landin över på vd-posten.

Han kommer närmast från salladsbarkedjan Picadeli, för vilken han var vd från 2012 till mars i år. Han har dessförinnan även haft ledande uppdrag inom Dagab och Axfood Närlivs, samt under en längre period verkat som ordförande för branschorganisationen Svensk servicehandel och fast food

Enligt nya arbetsgivaren Polfärskt ser man därmed att Ragnar Landin har bred erfarenhet av både dagligvarulogistik och hur företag kan dra nytta av digitalisering samt ny teknik.

Det ska efter årsskiftet alltså användas för Polfärskts verksamhet, som i dag har 270 säljande distributörer som utgår från drygt 30 brödterminaler runtom i landet.

– Polfärskt är ett väldigt spännande bolag med en unikt lokal närvaro över hela landet präglad av starkt entreprenörskap och goda värderingar. Det känns väldigt spännande att få bli en del av företagets framtida resa, säger Ragnar Landin i ett uttalande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14