23948sdkhjf

Holy Greens får utmärkelsen Årets Hälsokrog

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hälsokonceptet med restauranger i flera svenska städer prisades i den första rundan av prisutdelningen på Skandiascenen på måndagskvällen.

Holy Greens med restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg tilldelas priset Årets Häslokrog vid Resaturanggalan på Cirkus i Stockholm.

Holy Greens tilldelas priset med motiveringen;

"En expansion av högklassiga salladsbarer runt om i landet gör det enkelt för många att snabbt och enkelt välja hälsosamt. Råvaror eftersäsong och träffsäkra smakmässiga sallader som passar gäster på språng eller för den som vill sitta ned".

 – Det känns helt fantastiskt att få bli uppmärksammade och ta emot detta pris efter allt hårt jobb vi lagt ner ute på våra restauranger. Det är en stämpel på att vi gör rätt i resan mot att göra Sverige hälsosammare. Vi har aldrig tagit några genvägar för att kunna servera dagsfärska sallader, och det har belönat sig. Hela Team Holy står bakom vår framgång. Våra distriktschefer, restaurangchefer och alla medarbetare som sliter i köket. Utan det hårda jobbet hade aldrig våra sallader kunnat smaka så gott och fräscht som de gör. Nu har vi fått något sorts kvitto på att vi gör rätt saker, men vi behöver hela tiden utvecklas, förändras och inspireras. Det kommer märkas framöver, säger David Egonson, vd och medgrundare av Holy Greens i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.106