23948sdkhjf

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Den norrländska hamburgerkedjan Bastard Burgers fortsätter sin erövring av huvudstaden. Två nya etableringar i Stockholmsområdet kan nu läggas till de som redan är klara: Arlanda och Brunkebergstorg.

Läs också: Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Redan den 7 maj öppnar kedjan på Arlandas terminal 4. 

– Det ska bli sjukt kul att få servera burgare till flygresenärer från hela Sverige och kanske till och med hela världen. Det här är en riktigt bra möjlighet att nå ut med vår streetfood till en bred publik, säger Simon Wanler, vd och medgrundare.

Från mitten av juni finns Bastard Burgers även i Stockholms nya citykvarter Urban Escape.

– Det här kommer att bli en riktigt spännande restaurang med en grym uteservering ut mot Brunkebergstorg. Vi ser fram emot att få komplettera det redan imponerande restaurangutbudet som finns där, säger Simon Wanler.

Läs också: Vietnamesiskt på Götgatan

Bastard Burgers finns i nuläget i Vasastan, Farsta och Liljeholmen. Utöver Arlanda och Brunkebergstorg öppnas en restaurang i Solna centrum i juni och centralt på Södermalm i oktober. När de har invigts har streetfoodkedjan sju restauranger i Stockholmsområdet.

Det som började med ett hål i väggen i Luleå 2016 har nu växt till totalt 18 restauranger från Boden i norr till Varberg i söder. Dessutom är ytterligare åtta etableringar signerade. 

Här ska det öppnas Bastard Burgers-restauranger: 

  • Arlanda. Maj 2019.
  • Falun. Juni 2019.
  • Solna. Juni 2019.
  • Brunkebergstorg, Stockholm. Juni 2019.
  • Södermalm, Stockholm. Oktober 2019.
  • Åkersberga. Hösten 2019.
  • Eskilstuna. Hösten 2019.
  • Mölndal. Januari 2010.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Nyhetsbrev

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Arkiv

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Rökt och grillat på krogveteranernas nya restaurang

Stjärnkrögare flyttar in i toppen på nytt landmärke

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Årets kock-vinnare startar eget med nytt koncept

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Foodstock – Ekstedts nya gastronomifestival

Fjäderholmarna blir matmecka under två sommardagar.

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Därför stängs Feskekörka

Från vikingatiden till 1700-talet för E-Type

Magnus Nilsson lämnar – Fäviken stänger

”Det har varit ett svårt beslut”.

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.162