23948sdkhjf

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Den norrländska hamburgerkedjan Bastard Burgers fortsätter sin erövring av huvudstaden. Två nya etableringar i Stockholmsområdet kan nu läggas till de som redan är klara: Arlanda och Brunkebergstorg.

Läs också: Bastard Burgers letar storägare – och byter namn i Skåne

Redan den 7 maj öppnar kedjan på Arlandas terminal 4. 

– Det ska bli sjukt kul att få servera burgare till flygresenärer från hela Sverige och kanske till och med hela världen. Det här är en riktigt bra möjlighet att nå ut med vår streetfood till en bred publik, säger Simon Wanler, vd och medgrundare.

Från mitten av juni finns Bastard Burgers även i Stockholms nya citykvarter Urban Escape.

– Det här kommer att bli en riktigt spännande restaurang med en grym uteservering ut mot Brunkebergstorg. Vi ser fram emot att få komplettera det redan imponerande restaurangutbudet som finns där, säger Simon Wanler.

Läs också: Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Bastard Burgers finns i nuläget i Vasastan, Farsta och Liljeholmen. Utöver Arlanda och Brunkebergstorg öppnas en restaurang i Solna centrum i juni och centralt på Södermalm i oktober. När de har invigts har streetfoodkedjan sju restauranger i Stockholmsområdet.

Det som började med ett hål i väggen i Luleå 2016 har nu växt till totalt 18 restauranger från Boden i norr till Varberg i söder. Dessutom är ytterligare åtta etableringar signerade. 

Här ska det öppnas Bastard Burgers-restauranger: 

  • Arlanda. Maj 2019.
  • Falun. Juni 2019.
  • Solna. Juni 2019.
  • Brunkebergstorg, Stockholm. Juni 2019.
  • Södermalm, Stockholm. Oktober 2019.
  • Åkersberga. Hösten 2019.
  • Eskilstuna. Hösten 2019.
  • Mölndal. Januari 2010.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.191