23948sdkhjf

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Den norrländska hamburgerkedjan Bastard Burgers fortsätter sin erövring av huvudstaden. Två nya etableringar i Stockholmsområdet kan nu läggas till de som redan är klara: Arlanda och Brunkebergstorg.

Läs också: Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Redan den 7 maj öppnar kedjan på Arlandas terminal 4. 

– Det ska bli sjukt kul att få servera burgare till flygresenärer från hela Sverige och kanske till och med hela världen. Det här är en riktigt bra möjlighet att nå ut med vår streetfood till en bred publik, säger Simon Wanler, vd och medgrundare.

Från mitten av juni finns Bastard Burgers även i Stockholms nya citykvarter Urban Escape.

– Det här kommer att bli en riktigt spännande restaurang med en grym uteservering ut mot Brunkebergstorg. Vi ser fram emot att få komplettera det redan imponerande restaurangutbudet som finns där, säger Simon Wanler.

Läs också: Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Bastard Burgers finns i nuläget i Vasastan, Farsta och Liljeholmen. Utöver Arlanda och Brunkebergstorg öppnas en restaurang i Solna centrum i juni och centralt på Södermalm i oktober. När de har invigts har streetfoodkedjan sju restauranger i Stockholmsområdet.

Det som började med ett hål i väggen i Luleå 2016 har nu växt till totalt 18 restauranger från Boden i norr till Varberg i söder. Dessutom är ytterligare åtta etableringar signerade. 

Här ska det öppnas Bastard Burgers-restauranger: 

  • Arlanda. Maj 2019.
  • Falun. Juni 2019.
  • Solna. Juni 2019.
  • Brunkebergstorg, Stockholm. Juni 2019.
  • Södermalm, Stockholm. Oktober 2019.
  • Åkersberga. Hösten 2019.
  • Eskilstuna. Hösten 2019.
  • Mölndal. Januari 2010.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Nyhetsbrev

Först med veganska revbensspjäll

Arkiv

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.158