23948sdkhjf

Ny marknadschef för Årets kock

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Årets kock AB, som numera ägs av Arla och Spendrup, har utsett en ny marknads- och partnerchef. Vanja Vilbern tillräder rollen i augusti.

Läs också: En kvinna kvar i Årets kock-racet

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med på resan och leda svensk gastronomi in i framtiden, att stärka Årets kock som varumärke och framförallt att utveckla värdeskapande aktiviteter tillsammans med våra partners – befintliga såväl som nya, säger Vanja Vilbern i en kommentar.

Vanja Vilbern har lång erfarenhet från besöksnäringen. Under de senaste åren har hon arbetat som marknadschef för Stockholm Meeting Selection, en samling av mötesplatser som erbjuder konferens, hotell och fest och där restaurangen spelar en viktig roll. Hon har bland annat varit med och startat Restaurang Hantverket i Stockholm och Lilla Slottskrogen på Näsby Slott.

– Hon har stor förståelse för branschen och med sin erfarenhet och sitt driv blir hon en viktig pusselbit i det pågående arbetat att ta Årets Kock till nästa nivå, säger Andreas Stenberg, vd Årets kock.

Mer om: Årets kock
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Nyhetsbrev

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Arkiv

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.199