23948sdkhjf

Ny marknadschef för Årets kock

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Årets kock AB, som numera ägs av Arla och Spendrup, har utsett en ny marknads- och partnerchef. Vanja Vilbern tillräder rollen i augusti.

Läs också: Årets kock 2019 bytte silver mot guld

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med på resan och leda svensk gastronomi in i framtiden, att stärka Årets kock som varumärke och framförallt att utveckla värdeskapande aktiviteter tillsammans med våra partners – befintliga såväl som nya, säger Vanja Vilbern i en kommentar.

Vanja Vilbern har lång erfarenhet från besöksnäringen. Under de senaste åren har hon arbetat som marknadschef för Stockholm Meeting Selection, en samling av mötesplatser som erbjuder konferens, hotell och fest och där restaurangen spelar en viktig roll. Hon har bland annat varit med och startat Restaurang Hantverket i Stockholm och Lilla Slottskrogen på Näsby Slott.

– Hon har stor förståelse för branschen och med sin erfarenhet och sitt driv blir hon en viktig pusselbit i det pågående arbetat att ta Årets Kock till nästa nivå, säger Andreas Stenberg, vd Årets kock.

Mer om: Årets kock
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Nyhetsbrev

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Arkiv

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

Här växer en ny matdestination fram

Två nya Compass-restauranger

Max fick pris av FN

Östermalmshallen ännu dyrare – notan nu 1,3 miljarder

Politikerna skyller på varandra – och vill sälja hotelldelen

Tvisten löst – nu blir det Krubb igen i sjöstan

Tävling
Närmare råvarorna i kocklandslagets nya tema

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.182