23948sdkhjf

Trendig salladsbar till Hyllie

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Holy Greens, som i höstas fick pris som Årets Hälsokrog vid Restauranggalan på Cirkus i Stockholm, fortsätter expansionen. I dagarna blev det klart att kedjan i april 2020 flyttar in i kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö. Restaurangen kommer att ligga på hörnan Hyllie Boulevard/Hyllie Allé och ha servering i bottenvåningen av The Point.

Läs också: Bamboo Palace ut – Holy Greens in

Ett fantastiskt läge, tycker David Egonson, Holy Greens vd och medgrundare.

  Med tanke på alla människor som både bor och jobbar på Hyllie ser vi det som en given plats att etablera vår verksamhet med nyttiga och hållbara sallader. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som vi står för, säger David Egonson i en kommentar. 

Holy Greens säljer sallader, juicer, och hälsoshots med råvaror utan onödiga tillsatser. Den första salladsbaren öppnade 2013. Kedjan har i nuläget totalt elva restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Mer om: Holy Greens
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Nyhetsbrev

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Arkiv

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Fransk matsvinnshjälte får prestigefyllt pris

Var fjärde matställe bluffar – serverar inte det som utlovats

53 av 199 undersökta serveringar hade inte parmaskinka eller parmesanost på tallriken.

Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Han går från Spotify till Gastrofy

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.092