23948sdkhjf

Trendig salladsbar till Hyllie

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Holy Greens, som i höstas fick pris som Årets Hälsokrog vid Restauranggalan på Cirkus i Stockholm, fortsätter expansionen. I dagarna blev det klart att kedjan i april 2020 flyttar in i kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö. Restaurangen kommer att ligga på hörnan Hyllie Boulevard/Hyllie Allé och ha servering i bottenvåningen av The Point.

Läs också: Holy Greens får norsk storägare

Ett fantastiskt läge, tycker David Egonson, Holy Greens vd och medgrundare.

  Med tanke på alla människor som både bor och jobbar på Hyllie ser vi det som en given plats att etablera vår verksamhet med nyttiga och hållbara sallader. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som vi står för, säger David Egonson i en kommentar. 

Holy Greens säljer sallader, juicer, och hälsoshots med råvaror utan onödiga tillsatser. Den första salladsbaren öppnade 2013. Kedjan har i nuläget totalt elva restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Mer om: Holy Greens
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Nyhetsbrev

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Arkiv

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

Här växer en ny matdestination fram

Två nya Compass-restauranger

Max fick pris av FN

Östermalmshallen ännu dyrare – notan nu 1,3 miljarder

Politikerna skyller på varandra – och vill sälja hotelldelen

Tvisten löst – nu blir det Krubb igen i sjöstan

Tävling
Närmare råvarorna i kocklandslagets nya tema

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.123