23948sdkhjf

Trendig salladsbar till Hyllie

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Holy Greens, som i höstas fick pris som Årets Hälsokrog vid Restauranggalan på Cirkus i Stockholm, fortsätter expansionen. I dagarna blev det klart att kedjan i april 2020 flyttar in i kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö. Restaurangen kommer att ligga på hörnan Hyllie Boulevard/Hyllie Allé och ha servering i bottenvåningen av The Point.

Läs också: Ännu en Holy Greens på gång

Ett fantastiskt läge, tycker David Egonson, Holy Greens vd och medgrundare.

  Med tanke på alla människor som både bor och jobbar på Hyllie ser vi det som en given plats att etablera vår verksamhet med nyttiga och hållbara sallader. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som vi står för, säger David Egonson i en kommentar. 

Holy Greens säljer sallader, juicer, och hälsoshots med råvaror utan onödiga tillsatser. Den första salladsbaren öppnade 2013. Kedjan har i nuläget totalt elva restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Mer om: Holy Greens
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.154