23948sdkhjf

De ska digitalisera restaurangbranschen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurangbranschen är den minst digitala branschen efter byggsektorn. Det vill Martin & Servera ändra på.

Läs också: Här bygger Martin & Servera nytt lager

Under våren har Martin & Serveras egen innovationshub Martin & Servera X undersökt det digitala ekosystemet i restaurangköket för att förstå kundens utmaningar och möjligheter. Det var också starten på det strategiska samarbete som nu inletts med teknikföretaget Leeroy, som jobbar med digitala lösningar för just restaurangbranschen.

Målet är att ge kunderna digitala verktyg som både kan optimera verksamheten i restaurangköket och användas som analysverktyg bland annat för att skapa lojalitetsprogram.

– Vi riktar oss till att börja med till restaurangkedjor och större kunder eftersom vi tror att de kan dra mest nytta av de här verktygen och därför snabbast kan utvärdera effekterna. Det gör att vi kan utveckla och förbättra verktygen innan lansering till alla kundsegment, säger Emilia Liljeström, chef digitalisering och innovation, Martin & Servera restauranghandel..

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Invigning på Kungsholmen 37 år efter att snabbmatskedjan först anlände till Stockholm.

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Anrikt bryggeri ska omprofileras och expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Convenience växer i betydelse

Nyhetsbrev

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

Arkiv

McDonald's har slut på halloumi

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

1.163