23948sdkhjf

Ännu en Holy Greens på gång

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Tre restauranger tar plats i den nyrenoverades fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm. Sedan tidigare var det klart att Bastard Burgers och det vietnamesiska konceptet Eatnam blir hyresgäster hos Einar Mattsson. Den tredje restaurangen blir snabbväxande Holy Greens.

Läs också: Holy Greens får norsk storägare

– Vi får nu ett efterfrågat salladsbarkoncept som stärker utbudet i hela området. Därmed är sista lokalen uthyrd, säger Martin Fors, fastighetschef på Einar Mattsson, till Allt om Stockholm.

Bastard Burgers och Eatnam flyttar in nu i höst medan Holy Greens öppnar under första kvartalet 2020. 

Den ekologiska snabbmatskedjan tog nyligen in kapital från en ny norsk storägare för att kunna fortsätta den påbörjade expansionen. I dag har Holy Greens tolv restauranger. Det utökas snart till 14. Efter årsskiftet öppnar alltså en restaurang på Götgatsbacken i Stockholm och i april 2020 flyttar Holy Greens även in i kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö. 

Målet är att öppna 25 nya restauranger de närmaste tre åren och efter det expandera utomlands.

Mer om: Holy Greens
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Coca-Cola först i världen med 100 procent återvunnen plast

Arla mixar butik och restaurang i saluhall

Nyhetsbrev

Sayan Isakssons nya restaurang har fått ett namn

I januari öppnar thailändska restaurangen Isaan på Berns.

Arkiv

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.115