23948sdkhjf

Freetrailers släpvagnar till Max

Freetrailer, som driver en plattform för uthyrning av släpvagnar och som är listat på Spotlight, tar nu sitt delningskoncept vidare från dagligvaruhandeln till snabbmatsbranschen.

Sedan tidigare har Freetrailer ett samarbete med Ica. Först med Ica Maxi och sedan i november även med Ica Kvantum då antalet släpvagnar från Freetrailer hos Ica utökades till totalt 64 stycken.

Näst på tur står Max Burgers. Närmare bestämt Max i Lillån som blev Örebos fjärde Maxrestaurang vid öppningen i oktober 2018. Hamburgerrestaurangen kunder kan med start i början av april låna släpvagnar gratis enligt Freetrailers självbetjäningssystem med digitala lås.

– Vi ser en stor potential och synergi i att kunna erbjuda Freetrailers delningsekonomiska koncept åt personer i Örebroområdet, och att på så sätt kunna hjälpa till med både mat och transportmedel, vilket vi hoppas ska göra ett besök hos oss ännu bättre, säger Tobias Karlsson, marknadsföringschef på Max Burgers.  

Det delningsekonomiska konceptet tilltalar Max som gjort sig känt för sitt hållbarhetsarbete.  

– Hållbarhetsaspekten avspeglar sig även i samarbetet med Freetrailer. Dels genom att bidra till den växande delningsekonomi som Freetrailer står för, dels genom att säkerställa att det klimatkompenseras för användning av de släpvagnar som lånas ut.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093