23948sdkhjf

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Vinhuset Oddbird och kockarna från Garba i naturnära samarbete.

Ett bord mitt i skogen, ett vid fälten, ett vid vattnet. När det alkholfria vinhuset Oddbird öppnar tillfällig restaurang ihop med kockarna från Garba blir det en naturskön matupplevelse. 

Nowhere, som kommer att ha öppet den 20-21 augusti, blir en liten restaurang på en stor yta. Sex småbord kommer att placeras avskilt från varandra i naturreservatet Häringe-Hammersta söder om Stockholm. Platserna är är individuellt utformade av den svensk-danska inredningsduon Anna och Lars Norrman för att skapa en kontrast till naturen.

– Vi har med tiden blivit experter på att fly, både mentalt och fysiskt, men i år har vi plötsligt tvingats att stanna upp. Istället för utlandsresan trevar vi oss ut i naturen och upptäcker magiska ställen mitt framför näsan, säger Mehmet Gürbüzer på Oddbird.

Nowhere serverar en fast meny av kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg från Garba. Maten serveras ihop med Oddbirds alkoholfria viner på druvor som Chardonnay, Pinot Noir och Glera.

– Vi kockar pratar ofta om råvarors ursprung och deras närhet till naturen för att ge våra gäster både en större förståelse och upplevelse av måltiden. På Nowhere vill vi förstärka den känslan genom att faktiskt befinna oss mitt i naturen, säger kockarna bakom Garba, Linn Söderström och Marion Ringborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.282