23948sdkhjf

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Den 22 juni är det premiär för den första Harrys-restaurangen med uppdaterat inredningskoncept. Det sker i centrala Ystad där Harrys är en del av utbudet på det nya livsstilshotellet Fritidien Hotell & Kongress.

– Det ska bli så roligt att få visa Ystadborna vad vi har skapat under ett par års tid. Att vi öppnar under väldigt speciella omständigheter är vi medvetna om och det kanske inte blir den storslagna invigning som vi hade tänkt oss. Men vi sprider ut glädjeyran, i mindre former över hela invigningsveckan. Det kommer bli jättebra, säger Jenny Nilsson, franchisetagare för Harrys Ystad och hotellchef för Fritiden Hotell & Kongress.

Det nya Harrys-konceptet går under begreppet svenskt brasseri. Inredningsmässigt blir det en förändring till en ljusare miljö, men kärnan består. I konceptet ingår casual dining, bekväm och vällagad mat ihop med utvald dryck.

Serveringen sker under det som en gång var ett fem meter högt hopptorn.

– Vi är väldigt nöjda över hur vår Harrys-restaurang har blivit. Det är ljust, familjärt och man känner sig hemma här. Konceptet passar väldigt väl in i den sköna känsla som vi ville skapa med Fritiden Hotell & Kongress, säger Martin Jönsson, den andra delen av entreprenörsparet som är franchisetagare för Harrys i Ystad.

Invigningen i Ystad är Harrys tredje i år. Den expansiva kedjan letar också aktivt efter nya franchisetagare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Panini har lämnat Kungsgatan
Klart för ännu en Pinchos som fortsätter expansionen
Hammars första förvärv – köper norrländskt bryggeri
Här är de nya restaurangaktörerna på Mall of Scandinavia
Hantverksbryggerier går på knäna – vill se sänkt skatt
Ingen svensk medalj i kock-VM
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094