23948sdkhjf

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Den 22 juni är det premiär för den första Harrys-restaurangen med uppdaterat inredningskoncept. Det sker i centrala Ystad där Harrys är en del av utbudet på det nya livsstilshotellet Fritidien Hotell & Kongress.

– Det ska bli så roligt att få visa Ystadborna vad vi har skapat under ett par års tid. Att vi öppnar under väldigt speciella omständigheter är vi medvetna om och det kanske inte blir den storslagna invigning som vi hade tänkt oss. Men vi sprider ut glädjeyran, i mindre former över hela invigningsveckan. Det kommer bli jättebra, säger Jenny Nilsson, franchisetagare för Harrys Ystad och hotellchef för Fritiden Hotell & Kongress.

Det nya Harrys-konceptet går under begreppet svenskt brasseri. Inredningsmässigt blir det en förändring till en ljusare miljö, men kärnan består. I konceptet ingår casual dining, bekväm och vällagad mat ihop med utvald dryck.

Serveringen sker under det som en gång var ett fem meter högt hopptorn.

– Vi är väldigt nöjda över hur vår Harrys-restaurang har blivit. Det är ljust, familjärt och man känner sig hemma här. Konceptet passar väldigt väl in i den sköna känsla som vi ville skapa med Fritiden Hotell & Kongress, säger Martin Jönsson, den andra delen av entreprenörsparet som är franchisetagare för Harrys i Ystad.

Invigningen i Ystad är Harrys tredje i år. Den expansiva kedjan letar också aktivt efter nya franchisetagare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109