23948sdkhjf

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Den 22 juni är det premiär för den första Harrys-restaurangen med uppdaterat inredningskoncept. Det sker i centrala Ystad där Harrys är en del av utbudet på det nya livsstilshotellet Fritidien Hotell & Kongress.

Läs också: Här öppnar nästa Harrys – med nöjesinriktning

– Det ska bli så roligt att få visa Ystadborna vad vi har skapat under ett par års tid. Att vi öppnar under väldigt speciella omständigheter är vi medvetna om och det kanske inte blir den storslagna invigning som vi hade tänkt oss. Men vi sprider ut glädjeyran, i mindre former över hela invigningsveckan. Det kommer bli jättebra, säger Jenny Nilsson, franchisetagare för Harrys Ystad och hotellchef för Fritiden Hotell & Kongress.

Det nya Harrys-konceptet går under begreppet svenskt brasseri. Inredningsmässigt blir det en förändring till en ljusare miljö, men kärnan består. I konceptet ingår casual dining, bekväm och vällagad mat ihop med utvald dryck.

Serveringen sker under det som en gång var ett fem meter högt hopptorn.

– Vi är väldigt nöjda över hur vår Harrys-restaurang har blivit. Det är ljust, familjärt och man känner sig hemma här. Konceptet passar väldigt väl in i den sköna känsla som vi ville skapa med Fritiden Hotell & Kongress, säger Martin Jönsson, den andra delen av entreprenörsparet som är franchisetagare för Harrys i Ystad.

Invigningen i Ystad är Harrys tredje i år. Den expansiva kedjan letar också aktivt efter nya franchisetagare.

Mer om: harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11