23948sdkhjf

Hon ska basa över Absolut Vodka

Stephanie Durroux byter jobb inom Pernod Ricard-koncernen. Efter två år som vd för Pernod Ricard Sweden & Northern Europe blir hon ny vd och styrelseordförande för The Absolut Company.

– Jag är hedrad över utnämningen och ser fram mot att få leda ett av branschens mest ikoniska och progressiva varumärken, likväl som en av Sveriges främsta livsmedelsexportörer, kommenterar Stephanie Durroux som arbetat inom Pernod Ricard-koncernen sedan 2004.

Durroux tar även plats i koncernledningen.

– Hon är en utmärkt ledare och en stark varumärkesbyggare med den globala erfarenhet som krävs för att ta Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa och nya affärsverksamheter till nästa nivå, menar Alexandre Ricard, vd och styrelseordförande i Pernod Ricard.

Anna Malmhake som varit vd och styrelseordförande för The Absolut Company de senaste fyra åren återvänder nu till tech-sektorn.

– Det har varit en fantastisk tid med Pernod Ricard och att lämna är inte något lätt beslut. Men stängda gränser och hinder för resor har fått mig att göra London till min permanenta bas framöver, säger Anna Malmhake.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141