23948sdkhjf

Multibevs varuflöde i egen regi

Multibev kommer nästa vecka att övergå till att hantera sitt varuflöde i egen regi. Därmed blir Movement Sales group av med uppdraget. Bearbetningen i matbutiker ligger dock fortsatt kvar hos Movement.

– Vi är glada att kunna plocka hem hela varuflödet och därigenom kunna bli en starkare partner till dagligvaruhandeln. Movement har gjort ett fantastiskt jobb, men vi har gjort ett par strategiska rekryteringar det senaste året och är väl rustade att sköta det själva från och med nu. Camilla J Eklund, retail manager, med mångårig erfarenhet från dagligvaruhandeln kommer att förvalta och utveckla vårt erbjudande, förklarar Multibevs vd Richard Keller. 

Multibev ingår i den nordiska koncernen Solera Group och har en portfölj som består av både alkoholhaltiga drycker och alkoholfria produkter. Bland varumärkena inom öl och sprit återfinns Stolichnaya, Elephant Gin, Peroni, Grolsch och Glenfarclas. Alkoholfria drycker som Fever-Tree och Ginger Joe får sällskap av två nya varumärken – VitHit och Storm Hard Seltzer – från och med vecka 37.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078