23948sdkhjf

Sushi Yama nu även i Tyresö

Tror på en symbios mellan daglig- och specialvaruhandel.

Från och med i dag, den 11 september, går det att besöka Sushi Yama även i Tyresö. Kedjan har öppnat en ny restaurang intill Coopbutiken i köpcentrumet.

– När vi väl började blicka på Tyresö och möjligheten till denna etablering dök upp så var det mycket som kändes rätt. Vi tror på en symbios mellan daglig- och specialvaruhandel, samt att vårt koncept gör sig bra i koppling till bägge världar. Placeringen som denna enhet har bygger på just det. Den passar lika bra för sittningar efter en shoppingrunda som takeaway efter mer vardagliga köp eller ett direkt besök hos oss, berättar Danny Barsoum – Chief Brand Officer för Sushi Yama.

Likt övriga etableringar på senare tid så kompletteras den vanliga menyn av kedjans dim sum-koncept. Vid sidan av sushi serveras alltså även dumplings och bao buns.

Riskkapitalbolaget Litorina köpte i mars hela Sushi Yama-kedjan. Den nya ägarkonstellationen har varit tydlig med att expansionen ska fortsätta och menade vid övertagandet att det finns utrymme för ytterligare 100-150 restauranger. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094