23948sdkhjf

Lämnar Apoteket för nyinrättad tjänst på Max

Max har inrättat en ny tjänst som försäljnings- och marknadschef för Sverige och Norge. Till tjänsten har Caroline Pettersson rekryterats. Hon kommer närmast från rollen som sortimentschef på Apoteket.  

– Jag kommer att arbeta för att driva ökad gästtillväxt och försäljning genom att fortsätta utveckla innovativa och attraktiva erbjudanden för att möta ännu fler behov och få ännu fler gäster att välja oss oftare, säger Caroline Pettersson i en kommentar.

Som försäljnings- och marknadschef Sverige/Norge kommer Caroline Pettersson att ingå i Max ledning för Sverige och Norge samt marknadsavdelningens ledningsgrupp. 

– Caroline adderar en viktig pusselbit för att utveckla vår sälj- och produktmix, säger Maria Ziv, global CMO, Max Burgers.

Snabbmatskedjan befinner sig i expansionsfas och har under hösten öppnat ett flertal nya restauranger på västkusten och har även klart med ett par skånska etableringar inför nästa år. I Sverige räknar kedjan med att det finns utrymme för ytterligare ett 60-tal restauranger och i Norge kommer antalet Max-restauranger att fördubblas inom de närmaste tv åren.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093