23948sdkhjf

Sushi Yamas fjärde restaurang i staden

Sushi Yama fortsätter sin planerade expansion. Sveriges största sushikedja har nu öppnat sin fjärde enhet i Uppsala, tio år efter att kedjan först anlände till staden.

– Vi ser vår etablering i S:t Per som något nytt i staden, en restaurang som för oss blir unik med sin koppling till gallerian och en egen entré från gatan. Vi har även fått tillstånd för en rätt så stor uteserveringsyta, som kommer att komma väl tillhands så fort vädret tillåter, berättar Anders Molin, expansion manager.

Menyn i den nya enheten är utökad med dim sum-rätter i form av bland annat bao buns och dumplings. Dessutom ses serveringstillstånd över.

– Allt detta gör Sushi Yama i S:t Per speciell ur ett lokalt perspektiv och vi ser fram emot att fortsatt kunna leverera en god smakupplevelse, nu med ännu bättre närvaro.

Öppningen i S:t Per Gallerian den 19 mars ingår i den expansionsplan som kedjan annonserat. Anders Molin, som tillträdde rollen som företagets expansion manager i höstas, har sagt att han räknar med cirka 20 nyetableringar innan årets slut.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Forskning: Allt fler finkrogar utanför storstäderna
Handskuren pommes frites på ny snackbar i Stockholm
Här hamnar La Girafes systerkrogar
Ny vd på Urban Deli
Han satsar på obemannad pizzabutik
Nu är den japanska matbaren permanent
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.093