23948sdkhjf

Sushi Yamas fjärde restaurang i staden

Sushi Yama fortsätter sin planerade expansion. Sveriges största sushikedja har nu öppnat sin fjärde enhet i Uppsala, tio år efter att kedjan först anlände till staden.

– Vi ser vår etablering i S:t Per som något nytt i staden, en restaurang som för oss blir unik med sin koppling till gallerian och en egen entré från gatan. Vi har även fått tillstånd för en rätt så stor uteserveringsyta, som kommer att komma väl tillhands så fort vädret tillåter, berättar Anders Molin, expansion manager.

Menyn i den nya enheten är utökad med dim sum-rätter i form av bland annat bao buns och dumplings. Dessutom ses serveringstillstånd över.

– Allt detta gör Sushi Yama i S:t Per speciell ur ett lokalt perspektiv och vi ser fram emot att fortsatt kunna leverera en god smakupplevelse, nu med ännu bättre närvaro.

Öppningen i S:t Per Gallerian den 19 mars ingår i den expansionsplan som kedjan annonserat. Anders Molin, som tillträdde rollen som företagets expansion manager i höstas, har sagt att han räknar med cirka 20 nyetableringar innan årets slut.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125