23948sdkhjf

Fyra nya Sushi Yama på två veckor

Sushikedjans fortsatta expansion kommer främst att göra avtryck i södra Sverige.

Sushi Yama fortsätter offensiven. Med start på torsdag så öppnar kedjan fyra nya restauranger inom loppet av två veckor. Målet är att ha öppnat 20 restauranger när året är slut.

– Vi har lojala gäster som är bra på att engagera sig och sprida ordet vidare. För att nå dit krävs det hög nivå på smak och kvalité, det är grunden till vår succé och vår drivkraft framåt i den expansiva resa vi befinner oss i, säger Sumenta Frykgård, marketing manager, i en kommentar. 

Sushi Yama har öppnat åtta nya restauranger hittills i år, senast den 22 juli då sushikonceptet för första gången nådde Skåne i och med etableringen i köpcentrumet Nova Lund. I augusti väntar fyra öppningar till: Frölunda Torg i Göteborg (12/8), Torggatan i Sundsvall (19/8), Gallerian i Stockholm (24/8) och Mobilia i Malmö (26/8).

När augusti är till ända återstår det åtta restauranger för att nå målet om 20 nya restauranger under 2021. Det är enligt Anders Molin, expansion manager, helt enligt plan för Sveriges största sushikedja.

– För Malmö är Mobilia en del av en serie med etableringar i staden. Vår närvaro söderut kommer att märkas av framgent, säger Molin.

Restaurangerna kommer att följa det nya inredningskonceptet som lanserades i mars. Konceptet kommer längre fram att att uppdateras för även redan existerande restauranger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093