23948sdkhjf

La Pasta Veloce till ny foodcourt Linköping

La Pasta Veloce hade stora planer för 2020, men pandemin kom emellan. Nu gör företaget en nystart och öppnar restaurang i Linköping. Snabbpastarestaurangen tar plats i den nyöppnade foodcourten i i-Huset på Tornby handelsområde.  

Vi är jätteglada att vi får vara en del av Matloftet och vi tror att detta kommer att bli en självklar destination för de som vill äta något gott och varierat. Här har vi en bred målgrupp såsom shoppers, lunchgäster, motorvägsresenärer och familjer, säger vd Hanna Frilén i en kommentar.

Snabbpastakonceptet La Pasta Veloce startades 2015. I början av 2020 planerade ägarna att via franchise expandera till ett flertal mellanstora städer i Sverige och bygga en kedja.  

– Just nu söker vi lämpliga lokaler och franchisetagare för etablering i städer med mer än 80 000 invånare, sa Hanna Frilén då.

Vid den tidpunkten bestod La Pasta Veloce av tre restauranger. Med restaurangen i Linköping är man nu uppe i fyra stycken.

Som namnet skvallrar om så bygger La Pasta Veloce sitt koncept på italienska traditioner. ”Slow food fast” kallar företaget sitt koncept. Fokus ligger på färsk pasta som tillverkas lokalt i restaurangerna och på egengjorda såser, men gästerna erbjuds även vanliga italienska rätter som pizza och risotto.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096