23948sdkhjf

Ny säsong i fjällen för uppgraderade korvkiosker

Scan och Skistar återupptar samarbetet från förra vintern. Det betyder att de uppgraderade korvkioskerna gör en ny skidsäsong i Åre och Sälen.

– Det är härligt att vara tillbaka i den svenska fjällvärlden igen. Och för oss, vars produkter i vanliga fall serveras av andra, att få möta konsumenten direkt i måltidsögoblicket, säger Maria Dundeberg, försäljningsdirektör Foodservice HK Scan Sverige, i en kommentar. 

Korvkioskerna drivs av lokala krögare i Åre och Sälen som har möjlighet att sätta sin egen prägel på menyn där utgångspunkten förstås är korv, allt från klassiskt enkel korv med bröd att ta med i liften till street food-inspirerade och mer mättande korvrätter som ”Chorizo Speedy Gonzales”, ”Bratwurst Offpist” och ”Asian Downhill Griller”. 

– Det blir andra säsongen nu med Korv & Carve för oss. Förra året blev det räddningen för både oss och skidturisterna när restriktionerna gjorde det svårt att driva vanlig restaurangverksamhet. Nu kör vi en säsong till tillsammans med Scan och det ska bli otroligt kul att möta alla hungriga skidåkare i backen igen, säger Carin Broman på Carins Krog i Åre som driver korvrestaurangerna i Björnen, Sadeln och Duved.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078