23948sdkhjf

Fyra nya restauranger för Phil's Burger – debut i Skåne

Hamburgertrenden är fortsatt stark. Phil's Burger är ytterligare en kedja med expansionsplaner. Fyra nya restauranger är redan klara, inklusive den första i Skåne. 

Phil's Burger har sin bas i huvudstaden, med tio av nuvarande tolv restauranger i Stockholmsområdet. Kedjan har så här långt även hunnit anlända till Uppsala och Eskilstuna. På tur står nu Karlstad och Helsingborg plus ytterligare två restauranger i Stockholmsområdet, i Stadshagen och Barkarby.

Den första skånska restaurangen hamnar i hörnet Strömgränden/Norra Storgatan i centrala Helsingborg, där Phil's Burger och Naturkompaniet kommer att dela på H&M:s tidigare lokaler. Preliminär öppning för restaurangen i slutet av oktober 2022. 

– För oss var Helsingborg ett självklart val när vi nu expanderar utanför Stockholm. Här finns en spännande matkultur, skön energi och en nyfikenhet – egenskaper som även är stommen i Phils dna. När denna fantastiska lokal och läge dök upp så tvekade vi inte en sekund. Vi ser framemot att sätta vår stämpel på kartan och ge Helsingborg borna en ny destination, säger Lars Åkerlund på Phil's Burger.

Lars Åkerlund betonar att Phil's vill skapa en helhetsupplevelse för sina gäster.

– Även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vet vi att du precis som vi vill ha variation och behöver både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08