23948sdkhjf

Ny Phil's Burger öppnar vid Sergels torg

Hamburgerkedjan expanderar och utvecklar parallellt sin musikprofil.

Phil's Burger är en av flera hamburgerkedjor som befinner sig mitt i en expansion. I dag, torsdag, öppnar kedjan en ny restaurang på Malmskillnadsgatan, nära Sergels torg mitt i Stockholm. Det sker i en större lokal än vanligt och med ett stort utbud av ölsorter och en bartender i baren.

Phil's Burger Sergel är kedjans elfte restaurang i Stockholmsområdet och den 14:e totalt. 

Redan nästa öppnas nästa restaurang i Stadshagen på Kungsholmen och på tur står även ytterligare en restaurang i Stockholmsområdet, närmare bestämt i Barkarby.

Den Stockholmsbaserade kedjan rör sig nu också allt mer utåt i landet. I juni öppnades en ny restaurang i Karlstad. Kedjan har sedan tidigare även närvaro i Uppsala och Eskilstuna.

Den första skånska etableringen är också klar. I slutet av oktober öppnar en restaurang i centrala Helsingborg.

Hamburgerkedjan utvecklar samtidigt sitt koncept och har tidigare i år etablerat ett samarbete med nöjesagenturen Gigital för att ge nytt liv åt sin musikprofil.

”Vi har inte stått still när det kommer till våra menyer, inredningen och varumärket så det är naturligt att vårt musikerbjudande utvecklas parallellt med övriga verksamheten”, har kedjan förklarat på sociala medier.

Phil's Burger grundades 2014 av matfantasten Philip Örtegren och entreprenören Peder Skaj.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062