23948sdkhjf

De är bästa franchisetagarna på Pressbyrån och 7-Eleven

Anna Rosenqvist driver Pressbyrån Örebro Central och Sadik Habibovic 7-Eleven-butiken Jönköping Ryhov. Båda kan nu stoltsera med titeln Årets köpman. 

Priserna delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga riksmöte, som i år hölls i Göteborg.

Både Anna och Sadik har inspirerat oss alla med sitt engagemang och dedikering. Dessa två butiker har haft en stark återhämtning försäljningsmässigt, mycket tack vare köpmännens tydliga ledarskap och engagemang som smittat av sig på medarbetare, kunder och organisationen i stort, säger Anna Wallenberg, vd på Reitan Convenience Sverige, i en kommentar.

Anna Rosenqvist, Årets köpman Pressbyrån:

Det känns helt fantastiskt att vinna Årets Köpman, speciellt med tanke på de tuffa år vi har i ryggen. Mitt fokus är och har varit att alltid visa omtanke gentemot mina medarbetare och våra underbara kunder, och att alltid försöka ge och det är så fint att bli uppmärksammad för just det.

Sadik Habibovic, Årets köpman 7-Eleven:

Det här är så fantastiskt, äntligen! Jag har satsat hårt på mat och våra företagskunder och har gjort det med hela mitt hjärta. Det har varit väldigt uppskattat bland våra kunder och därför är det också häftigt att få den här utmärkelsen här idag, det betyder så mycket för mig. Ett kvitto på mitt arbete.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078