23948sdkhjf

Från en till tre Bastard Burgers i Helsingborg

Den norrländska snabbmatskedjan är också på väg till Halmstad.

Bastard Burgers fortsätter sin expansionsresa i Skåne. Den norrländska snabbmatskedjan öppnar två nya restauranger i Helsingborg senare i sommar. 

Bastard Burgers har sedan tidigare en restaurang i Helsingborg, två i Malmö och en i Nova Lund, som öppnade så sent som den 10 juni. Expansionschefen Björn Havden har tidigare sagt att det finns potential för mer i samtliga tre städer.

I Helsingborg är det nu klart med två nya etableringar på en gång, en i citykärnan och en på Väla köpcentrum, som den 1 april invigde sitt nya restaurangtorg.

Bastard-restaurangen i city har en yta på cirka 250 kvadratmeter och rymmer omkring 70 gäster medan enheten på Väla är på 175 kvadratmeter har plats för cirka 70 gäster inomhus och ytterligare ett antal på uteserveringen.

Cityenheten öppnar under sommaren och Väla preliminärt i augusti.

– Det känns så kul att vi efter sommaren kommer ha totalt tre restauranger i Helsingborg. Tajmingen hade inte kunnat vara bättre. Väla mottog precis pris som Årets shoppingcenter och Helsingborg stad blev nyligen utsedd till årets stadskärna, vilket gör att de här etableringarna känns extra roliga, säger Björn Havden.

Bastard Burgers är också på väg till Halmstad. Kedjan tar hand om de centralt belägna lokalerna som Vero Moda har lämnat efter sig. Invigningen dröjer dock till månadsskiftet september/oktober.

– Halmstad är en stad vi tittat på under en längre tid och det känns givet att Bastard Burgers ska finnas här. Självklart hade vi gärna sett öppningen innan sommaren men med flera andra etableringar före i kön välkomnas gästerna i höst, säger Björn Havden.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094