23948sdkhjf

Öppningsdags för food hall-satsning i Stockholms city – se bildspel

Åtta restauranger serverar snabbmat från världens olika kök i Sthlm City Food Hall som slår upp portarna den 20 januari. 

På de åtta restaurangerna på Sthlm City Food Hall kommer gästerna att kunna välja på allt från hantverksmackor till New York-inspirerad pizza, högrevsburgare, sushi, ramen och bao. 

Bakom satsningen står Einar Örn Einarsson, vd för franchisekedjan Zócalo, som är en av aktörerna som tar plats i det nya snabbmats-meckat mitt i Stockholms city. 

– Vi vill fylla en lucka i restaurangutbudet på en av stadens mest centrala platser. Alla våra matställen är noga utvalda för sin höga kvalitet och tillsammans erbjuder de något för alla. Målet är att skapa en pulserande matdestination för både stockholmare och besökare i innerstaden.

Bland de övriga aktörerna märks Coco Fresh Tea & Juice som med sitt bubble tea öppnar sitt första ställe i Sverige. En annan nyhet är Kimli Ramen & Bao som bidrar med autentiska smaker från staden Tianjin i norra Kina.

Övriga restauranger är Mackverket, Vår Pizza, Bun Meat Bun, Yoi och MGL Sushi. 

Sthlm City Food Hall öppnar den 20 januari på Klarabergsgatan 29-31 och håller öppet alla årets dagar. Lokalen består av totalt 400 kvadratmeter och har 200 sittplatser samt en uteservering under sommaren. I konceptet ingår DJ:s på helgerna.

Här nedan ett bildspel från pressvisningen: 

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078