23948sdkhjf

Klart för ännu en Pinchos som fortsätter expansionen

Franchisekedjan med 64 restauranger slår i sommar upp portarna i Södertälje.

Pinchos har inte glömt bort Sverige under den nordiska expansionen i grannländerna. Nu har franchisekedjan klart med en lokal i ytterligare en svensk stad. Den nya restaurangen i Södertälje beräknas kunna öppna i juni, framgår det av ett pressmeddelande.

Franchisetagare är Gunnar Björkholm och Christian Maggio, som ska ägna det närmaste halvåret åt att renovera lokalen på Storgatan i centrala Södertälje. 

– Vi tycker Södertälje är perfekt för Pinchos och det känns väldigt roligt att kunna bidra till en allt mer levande stad. Jag har själv rötterna i staden, min pappa föddes faktiskt bara två dörrar bort från restaurangens läge på Storgatan 1, säger Gunnar Björkholm.

Kollegan Christian Maggio driver sedan tidigare Pinchos i Norrtälje, Uppsala och Hammarby sjöstad.

– Vi har varit intresserad av att öppna en Pinchos i Södertälje i flera år men först nu hittade vi en lokal som kändes rätt, 100 procent rätt.

Det finns i dag 64 Pinchos-restauranger i Sverige samt ytterligare nio restauranger i Norden under varumärket Pincho Nation. Ett flertal öppningar planeras i Norge och Danmark under 2023. 

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078