23948sdkhjf

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Max Burgers, som i förra veckan prisades för sitt miljöarbete på Fastfood Awards, fortsätter sin expansion och etablerar sig nu på ytterligare en svensk ort. I dag, den 6 februari, öppnas en Max-restaurang i Sibyllas gamla lokal vid Ljungheden i Västervik. Det blir snabbmatskedjans 122:e ställe i Sverige.

Läs också: Han ska styra media på Max

– Det känns otroligt kul att få komma in i Västervik som är en stad med stor burgarkultur. Här finns en lokal kultstämning kring burgare – och det är något jag värderar högt. Västervik har ju varit utan en stor burgarkedja ett tag, vi tror att Max kommer fylla tomrummet perfekt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, i en kommentar.

Mer är på gång för Sveriges äldsta hamburgerkedja, som expanderat kraftigt på senare år och planerar att nå 150 restauranger inom en femårsperiod. Bland annat öppnar i vår den första Max-restaurangen på Södermalm i Stockholm. Den ska ligga vid Björns trädgård mitt emot Medborgarplatsen.

Här är de nya Max-restauranger som är planerade under första halvåret 2019:

  • Västervik. Öppnar den 6 februari 2019
  • Sisjön, Göteborg. Öppnar den 13 mars 2019
  • Medborgarplatsen, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Täby, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Gnista, Uppsala. Öppnar den 29 maj 2019
  • Ronneby. Öppnar sommaren 2019.

Uppdatering: Max har sedan artikeln ursprungligen publicerades korrigerat sifffran för antalet restauranger från 124 till 122.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Nyhetsbrev

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Arkiv

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Bohuslänsk vinst i Food Truck-SM

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.168