23948sdkhjf

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Max Burgers, som i förra veckan prisades för sitt miljöarbete på Fastfood Awards, fortsätter sin expansion och etablerar sig nu på ytterligare en svensk ort. I dag, den 6 februari, öppnas en Max-restaurang i Sibyllas gamla lokal vid Ljungheden i Västervik. Det blir snabbmatskedjans 122:e ställe i Sverige.

Läs också: Han ska styra media på Max

– Det känns otroligt kul att få komma in i Västervik som är en stad med stor burgarkultur. Här finns en lokal kultstämning kring burgare – och det är något jag värderar högt. Västervik har ju varit utan en stor burgarkedja ett tag, vi tror att Max kommer fylla tomrummet perfekt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, i en kommentar.

Mer är på gång för Sveriges äldsta hamburgerkedja, som expanderat kraftigt på senare år och planerar att nå 150 restauranger inom en femårsperiod. Bland annat öppnar i vår den första Max-restaurangen på Södermalm i Stockholm. Den ska ligga vid Björns trädgård mitt emot Medborgarplatsen.

Här är de nya Max-restauranger som är planerade under första halvåret 2019:

  • Västervik. Öppnar den 6 februari 2019
  • Sisjön, Göteborg. Öppnar den 13 mars 2019
  • Medborgarplatsen, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Täby, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Gnista, Uppsala. Öppnar den 29 maj 2019
  • Ronneby. Öppnar sommaren 2019.

Uppdatering: Max har sedan artikeln ursprungligen publicerades korrigerat sifffran för antalet restauranger från 124 till 122.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113