23948sdkhjf

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Det händer mycket inom Brasseriegruppen som nu även rekryterat ny operativ chef. Helena Rex hämtas från Fotografiska för att ta plats i företagsledningen och fokusera på företagets gäster och medarbetare.

– När vi träffade Helena så uppstod det en omedelbar känsla och förståelse, både hos mig och min bror, att vi ville rekrytera Helena för hennes enorma kompetens och meriter. Helena har, förutom sin tidigare erfarenhet, en personlighet som kommer bidra till Brasseriegruppens starka resa framåt, berättar Filip Guven, medgrundare och vd för Brasseriegruppen.

Helena Rex, som närmast kommer från en tjänst som kommersiell chef på Fotografiska, beskriver en liknande känsla.

– Jag kommer för alltid att minnas mitt första möte med Filip och Daniel. Det stod klart ganska snabbt att vi gemensamt delade passionen för hantverket att driva gastronomiska mötesplatser, säger Brasseriegruppens nya COO.

Brasseriegruppen, som nyligen bytte namn från PDF Brasserie Group, har vuxit snabbt på kort tid. Företaget öppnade i slutet av oktober kvarterskrogen Gastrotek Zink följt av bistrosatsningen Pas d’Art så sent som i förra veckan. Till våren väntar nyöppningen av Café Milano. Fler nya koncept är på gång.

– Med Helenas profil förstärker vi Brasseriegruppens företagsledning ytterligare och vi har en spännande tid framför oss, säger Filip Guven.

Mer om: Brasserigruppen
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Max-grundarens stiftelse finansierar ny professur

Altia stöttar krogbransch i kris med utbildningsstipendier

Serverar alla vårdanställda för halva priset

Tex mex-kedjan Panamigas i konkurs

Tennstopets premiär stoppas av coronakrisen

Urban Delis första pop-in-shop – premiär på Hemköp

Nyhetsbrev

Flippin Burgers i rekonstruktion

Arkiv

Gemensam drive thru för fyra krogar

Niklas Ekstedts viltköttbullar på 7-Eleven

Bianchi Café & Cycles i konkurs

Stor köttleverantör i konkurs

Jannes & Royas Kött med 35 anställda och miljonomsättning på obestånd.

Virtuell öl till stöd för mikrobryggerier

Bil- och bordsservering ska skydda kunderna på Max

Kampanj för att rädda bagerier och konditorier

Dubbla franchisepriser till Pinchos

Förbud mot sammankomster med över 50 personer

Take away-drinkar i New York – svåra att förpacka

35 restauranger i upprop för #vartannatbord

Vill göra restaurangbesöken säkrare genom att öka avståndet mellan gästerna.

Hyresstöd för restauranger i regeringens åtgärdspaket

Ölprovning på distans ska hjälpa små bryggerier

Gastro Nord flyttad till oktober

Vassa Eggen stänger – för att överleva

Endast bordsservering tillåts på krogen

Restriktioner för restauranger, kaféer, nattklubbar och barer ska minska smittspridningen.

Melanders group i rekonstruktion

Koncernen där Melanders fisk, Edsbacka Wärdshus, Konstnärsbaren och Ulla Winbladh ingår har tappat 90 procent av intäkterna.

57-procentig ökning av konkurser i mars

Teamet som ska skapa ostupplevelser

Ikea stänger alla sina restauranger i Sverige

Systembolaget begränsar öppettiderna

”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Absolut tillverkar desinficeringssprit

Gateau säger upp 85 provanställda

Menupay permitterar 60 procent av personalen

Här är Årets rätt

Även Systembolaget ser "coronaboost"

Impossible Foods tar in halv miljard dollar

Dubbel Dubbel-premiär i Stockholm

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111