23948sdkhjf

Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Från en franchisekedja till en annan. Göteborgskan Helena Ahldén lämnar sin operativa roll på Pinchos för att ta över som vd för restaurangkedjan Harrys. Hon tillträder den 24 februari.

Läs också: Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

– Branschen är tuff i dag och det gäller att man är nytänkande men också att man har en god förståelse för sina gäster. Gästens behov ska styra allt vi gör, säger Helena Ahldén.

Hon tycker att Harrys har varit bra på detta.

– Därför blir min främsta uppgift att fortsätta förvalta kedjans arv, stärka varumärket, sätta upp tydliga tillväxtmål och bibehålla den fina relation vi har med franchisetagarna ute i landet.

Den första Harrys-restaurangen öppnade i Falkenberg 1993. I dag finns kedjan på drygt 30 platser runtom i landet och letar fler franchisetagare i hela landet. Eksjö står närmast på tur där en ny Harrys ska öppna i ett återuppbyggt träkvarter.

– Harrys har ett starkt koncept men det är genom tydliga samarbeten och när alla driver åt samma håll som vi framgångsrikt kan ta det till nästa nivå, säger Helena Ahldén.

Mer om: Harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkock på nya restaurangen Feira

Tävling
Årets unga kock korad

Vivino backar – halvvägs

Grön Michelinstjärna till Fotografiska

Tionde stekhuset hamnar i Karlstad

Hösten 2020 öppnar Blackstone Steakhouse på Bryggudden i Karlstad.

Tävling
Guldnivå – men fjärde plats i storköksklassen

Nyhetsbrev

Bagerierna som säljer flest semlor

Arkiv

De är Sveriges grönaste varumärken

Tv-kock med både ny krog och podd

Nu finns Knut även som lanthandel

Max grundare instiftar stort livsmedelspris

Tävling
OS-silver till kocklandslaget – guld till juniorerna

Systembolaget stämmer danska vinappen Vivino

Bores lanserar gatukök 2.0 på två nya orter

Max ska växa i Borås och Mölndal

Alla svenska krogar som tog hem Michelin-stjärnor

Aloë, Etoile och Oaxen uppmärksammades under ceremonin i Norge.

Axfood Snabbgross till restaurangtäta Jönköping

Spendrups cementerar förstaplatsen på Systemet – ökade 9,5 procent

Freetrailers släpvagnar till Max

Single-malt veteran i nya kläder

Absolut vodka-ägare sänker prognos efter coronoviruset

Kök räddar käk på skånska restauranger

Ciderguru till Sverige – odlarnas intresse ökar

Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

Catenaccis Giretto nu även på Södermalm

De tar över Cuba Cola

Omnipollo öppnar sitt första bryggeri – i en kyrka

Asien lyfte Carlsbergs ölförsäljning

Dyster januari – 25 procent fler krogkonkurser

El Bulli-kocken Ferran Adrià gästar Stockholm i vår

Foodora byter vd och siktar på nya ”sista milen”-kunder

Coop dubblar mängden naturbeteskött

Samma chef's table-koncept men med nytt namn

Årets viltkock vill se mer vilt på krogen

Vill få Starbucks att erbjuda gratis vegomjölk

Picadeli lanserar "Picabowl"

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.188