23948sdkhjf

Hello Boba och fyra andra nya matställen till samma torg

Utbudet på Liljeholmstorget i Stockholm utökas under början av året med fem matställen.

Först ut var kvarterskrogen Riico som öppnade i mitten av januari och satsar på hälsosamma luncher, after work med DJ, middagar med sydamerikanska och sydeuropeiska inslag samt brunch på helgerna. 

I dagarna följer Sushi Yama och i februari öppnar Le Croissant, både kedjorna befinner sig på en snabb expansionsresa som nu alltså anländer till Liljeholmstorget i södra Stockholm. Dessutom öppnar kreatörerna bakom Svenska Hamburgerköket Hantverkskebaben.

I slutet av mars flyttar Hello Boba in bredvid Systembolaget på gallerians nedre plan. Hello Boba säljer bubble tea, som är ett Asien-inspirerat koncept som blivit populärt internationellt. På menyn finns både kalla och varma drycker och kunderna kan välja fantasifulla smaker och toppings i olika kombinationer – till exempel de typiska tapiokabollarna som ''poppar'' när man tuggar på dem.

– Vi märker att mat, dryck och attraktiva platser för umgänge blir allt viktigare för våra besökare och vi jobbar hela tiden med att hitta de rätta aktörerna och skapa den bästa helheten. Jag är jätteglad över alla de här nya hyresgästerna som kompletterar det stora utbud vi redan ha. Att vi har lyckas locka hit de hetaste koncepten som Hello Boba känns extra kul, säger Sandra Perslund, centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078